e-shop

  

προτάσεις
Ρύζι με 0,5% αποξηραμένη μαύρη τρούφα (Tuber aestivum)
Ρύζι με 0,5% αποξηραμένη μαύρη τρούφα (Tuber aestivum)


ΤΙΜΗ:  9.80€  

ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ  | 0.00€ 

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΡΟΥΦΑΣ & ΛΙΚΕΡ ΤΡΟΥΦΑΣ

» ΤΡΟΥΦΑ & ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ » ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ » ΓΛΥΚΑ » ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΡΟΥΦΑΣ & ΛΙΚΕΡ ΤΡΟΥΦΑΣ




Υλικά:

-1 1/2 κούπα λάδι
-1/2 κούπα ζάχαρη
-1/4 κούπας μέλι τρούφας
-3/4 κούπας ζεστό νερό
-1/2 κουταλάκι σόδα
-1 κουταλάκι κανέλα
-1 κουταλάκι γαρύφαλλο
-2 κουταλάκια baking powder
-1 σφηνάκι λικέρ τρούφας
-6 κούπες αλεύρι
-Σουσάμι


Οδηγίες:
Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι με τη ζάχαρη, το μέλι της τρούφας και το ζεστό νερό και τα ανακατεύουμε για να λιώσει η ζάχαρη και το μέλι.

Στη συνέχεια προσθέτουμε μέσα το λικέρ τρούφας, ρίχνουμε και τη σόδα για να διαλυθεί και αυτή, βάζουμε την κανέλα και το γαρύφαλλο και ανακατεύουμε ρίχνοντας σταδιακά και το αλεύρι. Προσέχουμε το ζυμάρι να μη γίνει πολύ σφιχτό.

Η ζύμη μας είναι έτοιμη για να την πλάσουμε σε ότι σχήμα θέλουμε. Έπειτα τα βουτάμε με το χέρι σε ένα μπολ με νερό (για να κολλήσει το σουσάμι) και μετά τα βάζουμε σε ένα ταψί αφού το έχουμε λαδώσει ή έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.


ΥΛΙΚΑ  ΠΟΥ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΣΤΗ  ΣΥΝΤΑΓΗ

                                                                       



Κάντε κλικ για μεγέθυνση
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΡΟΥΦΑΣ & ΛΙΚΕΡ ΤΡΟΥΦΑΣ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΡΟΥΦΑΣ & ΛΙΚΕΡ ΤΡΟΥΦΑΣ

newsletter

Συμπληρώστε το email σας.



Copyright © 2012 - dryastruffle.com -- Κατασκευη eshop by infocus